Cum Functioneaza?

Ce este Onicomicoza?

Micoza unghiilor, sau onicomicoza este o conditie cauzata de prezenta unei ciuperci in interiorul si sub patul unghiei de la picior sau mana. Ciuperca (dermatofita) se extinde sub acoperirea unghiei, si astfel este greu de ajuns la ea sau de distrus. Locul racoros si bine protejat de sub unghie, este locul ideal pentru raspandirea dermatofitelor.

Ciuperca incepe prin atacarea unghiei si schimbandu-i culoarea in galben, sau mai inchisa la culoare in timp ce moare. Daca micoza nu este tratata rapid, aceasta se raspandeste si conditia se va agrava, cauzand ca unghiile sa devina mai fragile, mai subtiri sa sa se sfarame.

Odata afectate, unghiile trebuie tratate pentru o perioada lunga de timp inainte ca toata ciuperca sa fi eliminata. Perioada de tratament sugerata pentru a elimina orice ciuperca, de la aparitia ei, este de 6 luni. Acest timp va permite ca tratmentul sa elimine orice agent micotic din zona afectata, in timp ce unghia se va regenera mai sanatoasa si puternica.

De ce Fungi-Nail functioneaza?

Fungi-Nail este cea mai buna combinatie de agenti antimicotici, uleiuri esentiale si extracte naturale care combat micoza. Pentru a obtine cea mai buna solutie antimicotica, am folosit cele mai bune cercetari din medicina traditionala si naturista pentru a combate onicomicoza. Dupa ce am contrastat si comparat efectele a diverse combinatii, am obtinut o combinatie de ingrediente active cum ar fi: acid undecylenic, remedii din plante, cum ar fi camfor si uleiuri esentiale, cum ar fi ulei de arbore de ceai. Chiar nu exista alta solutie pentru combaterea micozei mai eficienta si mai completa decat Fungi-Nail.

Pastile vs. Solutii naturiste

Exista medicamentatie pe cale orala si deseori sunt eficiente in combaterea infectiilor micotice. Totusi, sunt, in general, foarte scumpe si puternice, fiind nevoit sa le administrati o lunga perioada de timp pentru a-si face efectul. De asemenea, medicamentatia are si efecte adverse asupra altor organe interne (in special ficatul, peielea si/sau maduva osoasa). Pentru a monitoriza efectele adverse, doctorul dumneavoastra ar trebui sa va faca analiza sangelui la fiecare luna, in timpul tratamentului. Multor persoane nu le sunt recomandate pastilele din cauza efectelor adverse care pot fi periculoase pentru organismul uman.

Solutiile naturiste sunt cel mai sigur si cel mai usor mod de a combate onicomicoza. Totusi, exista multe produse pe piata care promit rezultate false si folosesc ingrediente ieftine si ineficiente. Fiti siguri ca verificati ce produse contin cu adevarat uleiuri si agenti antimicotici testati ca dau rezultate. Cand folositi tratamente naturiste, este esential sa aplicati solutia sub patul unghial si adanc in epiderma pentru a distruge ciuperca acolo unde exista. Urmariti instructiunile care vin odata cu produsul pentru a elimina onicomicoza pentru totdeauna!

Utilizare

  1. 1

    Este foarte important sa mentineti picioarele sau mainile curate si uscate de-a lungul zilei.

  2. 2

    Aplicati Fungi-Nail de doua ori pe zi. O data dimineata, inainte sa imbracati ciorapii, si o data seara inainte de culcare.

  3. 3

    Folositi pensula pentru a aplica Fungi-Nail sub patul unghial si degetul sau un betisor de ureche pentru a insista asupra fiecarei radacini a unghiilor afectate.

Tratament pentru 1 Luna

99 RON

Buy Now
Tratament pentru 3 Luni

2 la pret de 178 RON

Buy Now
Tratament pentru 5 Luni

3 la pret de 277 RON

Buy Now